Menü Bezárás

AP source: Electric vehicle battery firms settle trade spat

Forrás >>


További hasonló találatok:

Geely is spending $4.6 billion on a battery plant as its electric car ambitions grow

Geely will pour nearly $5 billion into building an electric battery plant in China, as the country's top privately-owned carmaker moves more aggressively to bolster its electric vehicle ambitions in the world's largest market.
További részletek >>


Wildlife trade most likely pathway for coronavirus to arrive in Wuhan, WHO expert says

The wildlife trade in China is the most likely pathway through which Covid-19 was able to spread from the original animal source, possibly bats, to humans, according to one of the authors of a long-awaited World Health Organization report on the origin of the virus.
További részletek >>


Chinese £3,200 budget electric car takes on Tesla

The mini electric vehicle being made by China's biggest carmaker is now outselling Tesla two to one.
További részletek >>


Chinese regulators throw spanner in Tesla's works

Elon Musk's electric vehicle firm has been summoned over quality and safety issues with its cars.
További részletek >>


UK firms told 'set up in EU to avoid trade disruption'

Firms say they have been advised by officials to set up EU hubs, but the government says it is not policy.
További részletek >>


evTS Announces Endorsement by Former World No. 1 and Hall of Fame Golfer for Its FireFly®ESV Electric Vehicle


További részletek >>


UK, EU to continue "difficult" trade talks on Monday, says UK source


További részletek >>


Why the Aussie Is Booming Amid a Trade Spat With China


További részletek >>


EU's Barnier says coming days decisive for UK trade deal - source


További részletek >>


New aircraft spy opportunities amid aerospace woes

Start-up firms target regional routes around the world with quiet, cheap electric aircraft.
További részletek >>


Az Invitech is részese lehet a Tungsram sikertörténetének

A General Electric-ből 2018-ban vált ki a ma már több mint 120 éves Tungsram. Az amerikai multinacionális vállalattól való leválás komoly feladatokat és összetett biztonsági kihívásokat jelentett az informatika területén. A hazai központú, a világ 110 országában jelenlévő világítástechnikai cégcsoport ehhez a munkához az Invitech-et választotta partnerének. Kemendi Zsolt„Amikor a Tungsram megkeresett minket, arra gondoltam, hogy a vállalattal való együttműködés egy nagyon komplex és sok szép kihívással kecsegtető feladat, aminek nagyon komoly erőforrásigénye és szaktudásvonzata van. Sokat kellett gondolkodnunk azon, hogy miként lehetséges a szükséges feltételeket megteremteni, hiszen ez még a mi szakmai hátterünkkel is egy egyedülálló megbízás volt. Azt azonban egy percig sem gondoltam például, hogy ez egy túl kockázatos ...
További részletek >>


Akkor jött az újabb gyárbezárás, amikor még az előzőt sem heverte ki Ózd

Egy év alatt a második nagy gyár jelenti be távozását Ózdról. A dolgozók tanácstalanok, a polgármester a település jövőjét félti, a kormány segítséget ígér. A Johnson Electric távozása a legrosszabbkor jött: a város még az előző gyárbezárást sem heverte ki, de már vannak pozitív fejlemények.
További részletek >>


German firms put forward proposal to rebuild Beirut port


További részletek >>


Tiger Woods was disoriented in a manner consistent with shock following his crash, police report says

Shortly after Tiger Woods crashed his vehicle in Southern California in February, responders found him "somewhat combative" as he was being treated at the scene, according to details from a 22-page crash scene investigation report by the California Highway Patrol.
További részletek >>


Akkor jött az újabb gyárbezárás, amikor még az előzőt sem heverte ki Ózd

Egy év alatt a második nagy gyár jelenti be távozását Ózdról. A dolgozók tanácstalanok, a polgármester a település jövőjét félti, a kormány segítséget ígér. A Johnson Electric távozása a legrosszabbkor jött: a város még az előző gyárbezárást sem heverte ki, de már vannak pozitív fejlemények.
További részletek >>


És az megvan, hogy Orbán futballfilozófiájából következhet igazán Petry kirúgása?

Az első dolog az, hogy el kell döntenie a klubtulajdonosnak, hogy gazdasági vállalkozást akar működtetni vagy futballklubot. A futballklub nem gazdasági vállalkozás. Aki nem így gondolja, félreérti a helyzetet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Szöllősi Györgynek adott, Futball mint gulyásleves kalandos címet viselő, a saját maga alapította akadémia honlapján megjelent interjúban az elmúlt évtized elején. Ez a kormányfő futballfilozófiájának alapja, amely nagyon sokat segít megérteni majd abból, miért következik leginkább az ő gondolkodásából az, hogy a Hertha BSC legitim módon rúgta ki Petry Zsoltot, miután a kapusedző a klub értékeivel össze nem egyeztethetően beszélt a bevándorlásról. Már csak azért sem érdektelen megismerkedni a miniszterelnök mondásaival, mert pénteki rádióinterjújából úgy látszik, ha ...
További részletek >>


'Satan Shoes' to be recalled as Nike agrees to settle lawsuit

The art collective that sold the customised sneakers will recall the shoes and offer full refunds.
További részletek >>


Deep sea mining to help make electric vehicles

Many companies want to exploit deep sea minerals but campaigners warn it could damage fragile ecosystems.
További részletek >>


'Kung Fu' just borrows the old show's name to kick off a CW-style drama

The latest batch of TV reboots haven't had much in common with the source beyond the name, and so it is with "Kung Fu," which -- like the recent "Walker" -- CW-izes a familiar TV property in a mostly unrecognizable way. In this case, a modern-day female lead learns mad martial-arts skills, in an uninspired series whose action and key narrative device owe at least as much to "Crouching Tiger, Hidden Dragon" as its half-century-old namesake.
További részletek >>


Top EU officials meet Erdogan for talks on migration, trade


További részletek >>


US: We won't trade vaccines for favors

Secretary of State Tony Blinken said that the US would not "trade shots in arms for political favors" when outlining the State Department's plans to share supplies of Covid-19 vaccines with other countries, though he offered little detail on what that outreach would look like.
További részletek >>


Carjacking victim struck by his vehicle dies


További részletek >>


Taiwan train crash: Lorry boss offers 'deep remorse'

Some 50 people died in Friday's crash, which was caused by a vehicle slipping onto the tracks.
További részletek >>


Lezárták a Capitolium környékét, miután egy autó belehajtott az épület előtti barikádba

Péntek délután lezárták a Capitolium épületét és a környező utcákat, miután valaki egy autóval belehajtott az épület előtti barikádba – írja a BBC. Két rendőr megsérült, a gyanúsítottat és a rendőröket is kórházba szállították. BREAKING The U.S. Capitol complex is on lockdown Friday afternoon after reports that someone rammed a vehicle into two officers, and at least one person was shot near the Capitol, officials said: @nbcwashington https://t.co/0iNd9KhkSN pic.twitter.com/l63NBzNJ1N — Shomari Stone (@shomaristone) April 2, 2021 The post Lezárták a Capitolium környékét, miután egy autó belehajtott az épület előtti barikádba first appeared on 24.hu.
További részletek >>


US Capitol is on lockdown as police say two officers injured after being rammed by vehicle


További részletek >>


US Capitol Police say two officers were injured after they were rammed by a vehicle. A suspect is in custody.


További részletek >>


Live explosive devices, AR-15 found in man vehicle


További részletek >>


Csak a gyerekei tudnának választ adni, agresszív-e Brad Pitt

Kezdjünk egy gyors áttekintéssel! 2004: Jolie és Pitt együtt forgatták a Mr. és Mrs. Smith című kémvígjátékot, ahol azonnal egymásra találtak. Eleinte tagadták a pletykákat, miszerint van köztük valami (ez azért volt kellemetlen, mert Pitt még Jennifer Aniston férje volt), de Hollywoodon belül tényként kezelték, hogy Smithék nemcsak a vásznon, azon kívül is összemelegedtek. 2005: Aniston és Pitt bejelentik, hogy elválnak, előbbi adja be a keresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Júliusban az amerikai bulvárlapok arról cikkeznek, hogy Jolie és Pitt együtt nyaralnak Kenyában. 2006: A pár hivatalosan is bejelenti, hogy együtt van, első közös gyereküket várják, aki később a a People címlapján debütál a médiában, és a Shiloh Jolie-Pitt nevet kapja. Ebben az évben Pitték a vörös szőnyegen is együtt mutatkoznak, hogy ...
További részletek >>


What it's like driving across the new Irish trade border

Three months since the creation of the new Irish trade border, the BBC travelled with a lorry driver.
További részletek >>


Hiába ostobaság, a Wonder Woman 1984 legbelül mégis szép

Patty Jenkins 2017-es Wonder Womanje a hollywoodi filmtörténet fontos darabja. Nem művészi értékei miatt – azok csekély számúak –, hanem azért, mert ez volt az első, 100 millió dollár feletti költségvetésből készült stúdiófilm, amelyet női rendezőre bíztak. A női alkotókat helyzetbe hozó, kétségkívül üdvözlendő iparági fordulat – részletesebben ebben a cikkünkben írtunk róla – azonban nem véletlenül egy szuperhősfilmet és annak rendezőjét emelte szimbolikus pozícióba. Ha műfajok szerint böngésszük a bevételi statisztikákat, azt találjuk, hogy az utóbbi tíz évben a hatalmas költségvetéssel készülő szuperhősfilmek hozták a legtöbb pénzt nemcsak az Egyesült Államokban, de világszerte is. A legjövedelmezőbb filmjeikkel pedig értelemszerűen nem szeretnek kísérletezni a stúdiók. Ezért e filmek, élükön a ...
További részletek >>


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük