Menü Bezárás

Ismét lehet közlekedni az M1-esen

Újra zavartalanul haladhat a forgalom az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, Ausztria felé, ahol vasárnap délelőtt baleset történt – közölte a rendőrség a honlapján.
Forrás >>


További hasonló találatok:

Ismét lehet közlekedni az M1-esen

Újra zavartalanul haladhat a forgalom az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, Ausztria felé, ahol vasárnap délelőtt baleset történt - közölte a rendőrség a honlapján.
További részletek >>


Nagy baleset az M1-esen Hegyeshalomnál - nagy torlódásra kell számítani

Összeütközött négy személygépkocsi az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, Ausztria felé vasárnap délelőtt, torlódásra kell készülni - közölte a rendőrség és az Útinform.
További részletek >>


Nagy baleset az M1-esen Hegyeshalomnál - nagy torlódásra kell számítani

Összeütközött négy személygépkocsi az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, Ausztria felé vasárnap délelőtt, torlódásra kell készülni - közölte a rendőrség és az Útinform.
További részletek >>


Négy autó ütközött az M1-esen Hegyeshalomnál, torlódik a sztráda

Összeütközött négy személykocsi az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, Ausztria felé vasárnap délelőtt. A balesetet szenvedett járművek az autópálya belső és külső sávját is elfoglalják, ezért a szemle és a műszaki mentés idején a forgalom csak a leállósávon halad, torlódásra kell készülni. A police.hu írja, hogy a sztráda 171-es kilométerénél történt balesetben négyen megsérültek. The post Négy autó ütközött az M1-esen Hegyeshalomnál, torlódik a sztráda first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Négy autó ütközött össze az M1-esen Hegyeshalomnál, Ausztria felé: többen megsérültek, torlódik a fogalom

Összeütközött négy személygépkocsi az M1-es autópályán Hegyeshalom térségében, Ausztria felé vasárnap délelőtt, torlódásra kell készülni - közölte a rendőrség és az Útinform.
További részletek >>


Baleset az M7-esen Budapest felé

Hétfőn csaknem ugyanott történt baleset az M7-es autópályán, ahol vasárnap. Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. július 19-én 6 óra 30 perc körül, az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, Szabadbattyán térségében, a Budapest felé vezető oldalon – írja a rendőrség. Két személy- és egy tehergépjármű ütközött össze. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon halad a forgalom. The post Baleset az M7-esen Budapest felé first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Egy hónap után leltek rá a nejlongubóba zárt holttestre

Még csak hajnali háromnegyed hat volt, amikor Fabian belépett a helsingborgi rendőrőrs legfelső emeletén levő tárgyalóba. Pár órán belül itt lesz az egész csapat, hogy meghallgassák Szikla előadását arról, mit talált az ICA Maxi térfigyelő kamerái által készített felvételeken a Lennart Andersson meggyilkolását megelőző hét anyagából. Az utóbbi napokat ugyanis ennek vizsgálatával töltötte, és valamennyien abban reménykedtek, hogy végre sikerül áttörést elérni a nyomozásban, amely – gyanúsított és valami erősebb nyom híján – mindeddig egy helyben állt. Mi az a Matiné? Vasárnap délelőttönként egy-egy regényből mutatunk részletet, jobbára kortárstól, remek szövegeket, történeteket. Ha tetszik, az oldal alján ott a kötet szerzője, címe, kiadója, irány a könyvesbolt vagy a könyvtár. A Matiné eddigi ...
További részletek >>


Baleset történt hajnalban az M1-es autópályán, mentő érkezett a helyszínre

Befejeződött a műszaki mentés és a szemle Lébénynél, az M1-es autópálya 146. kilométerszelvényében, ahol korábban baleset történt. A forgalom ismét zavartalanul haladhat – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon szerdán kora reggel.
További részletek >>


Sisi ajándéka, az apróra vadászó elefánt és a félkarú hiénagondozó – az Állatkert 155 éves történetének arcai

Az első zsiráf Az intézményt 1866-ban, a kiegyezés előtt egy évvel nyitotta meg az Állat- és Növényhonosító Társaság, a gyűjtemény kezdeti gyarapodásához pedig természetesen Ferenc József császár és Erzsébet császárné, a magyar királyi koronázási ceremónia előtt álló uralkodói pár is hozzájárult. Utóbbi annyira lelkes volt, hogy a megnyitó után egy héttel már meg is látogatta az akkor még Pesti Állatkert nevet viselő parkot. Sisiék összesen harmincnégy állatot adományoztak az intézménynek. Ezek között volt az első zsiráf is, aminek a fővárosba küldéséről már 1867-ben döntöttek, viszont az akkoriban még nyakonc néven emlegetett, pusztán három európai állatkertben bemutatott patás elszállásolására alkalmas épület csak egy évvel később készült el. A „nyakorjánház” megépítésének költségeit ...
További részletek >>


Dugó az M0-áson és az M1-esen

Torlódik a forgalom az M0-s déli szektorában és az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon péntek reggel – közölte az Útinform. Az M0-s autóút déli szektorában, a Hárosi Nagy-Duna hídon javítási munkát végeznek. A 15-ös és a 14-es kilométer között a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként két-két sáv járható. Az M1-es autópálya felé 15-20 perccel megnőtt menetidő, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében a nagy forgalom miatt 1-2 kilométeres araszoló kocsisor alakult ki. Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon a herceghalmi csomópont után a 25-ös kilométernél baleset miatt csak a külső sáv járható, 1-2 kilométeren araszolnak a járművek. Három gépkocsi ütközött össze Herceghalom térségében, a főváros felé vezető ...
További részletek >>


Csak főpróba volt a brit hadihajó krími csörtéje

Hozzászokhattunk, hogy a híreket időről időre Vlagyimir Putyin Oroszországának katonai provokációi uralják. Grúzia lerohanása, Ukrajna – Moszkva által a mai napig el nem ismert – orosz megtámadása az új hibrid háború műfajával, az orosz bombázók és vadászgépek folyamatos légtérsértései mutatják, hogy Putyin szeret izmozni. Persze ez nem csupán izmozás: Oroszország jelezni akarja a határáig terjeszkedett NATO-nak, hogy ennél már nem kéne közelebb jönni. A napokban azonban egészen szokatlan katonai provokáció történt: a britek húzgálták meg az orosz oroszlán bajszát. A HMS Defender romboló egy fekete-tengeri misszió nyomán az ukrajnai Odessza kikötőjében tartózkodott. A hajó aztán június 23-án elhagyta a kikötőt, hogy a grúziai (georgiai) Batumiba ússzon. Eközben (földrajzi szükségszerűség is) egészen közel ...
További részletek >>


Baleset az M7-esen, Érdtől araszolnak a Balaton felé

Eddig tisztázatlan körülmények között három autó ütközött össze az M7-es autópályán a 18-as kilométernél, a Budapestről kifelé vezető oldalon. Az első információk alapján nem sérült meg senki, írta a police.hu. ​A járművek forgalmi akadályt képeznek, a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt torlódásra kell számítani. A forgalom rendőri irányítás mellett egy sávon halad. Az Útinform jelentése szerint sokan indultak el a Balaton felé. Az M7-esen Érd térségében telítettek a sávok, csak araszolni lehet, haladást tovább nehezíti a baleset, amely mögött 5-6 kilométeres kocsisor alakult ki. 20-25 perccel nőtt meg a menetidő. The post Baleset az M7-esen, Érdtől araszolnak a Balaton felé first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Több kilométeres a dugó az M7-esen és az M0-áson

Több kilométeres torlódás alakult ki péntek délutánra az M0-s autóúton és az M7-es autópályán is – közölte az Útinform a honlapján. Azt írták: az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 7-es kilométer közelében két kamion és egy kisbusz ütközött össze. A forgalom csak a leállósávon halad, torlódnak a járművek. A baleset és az erős forgalom miatt az M7-es csomópont és a 6-os főúti csomópont között, illetve a Nagy Duna-hídon valamennyi forgalmi sávon akadozik, vagy araszol a kocsisor, több kilométeres a torlódás. Szintén az M0-son, annak keleti szektorában, a 11-es főúti csomópont felé vezető oldalon, Maglód térségében két személyautó karambolozott. A 47-es kilométernél csak két sávon halad a forgalom. Ott is torlódik a kocsisor. Az erős hétvégi forgalom miatt szakaszos, több ...
További részletek >>


Baleset miatt lezárták az M6-ost Dunaszentgyörgynél

Összeütközött két gépkocsi az M6-os autópályán Dunaszentgyörgy térségében, a sztráda érintett szakaszát lezárták – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap délután. Az autópáya 116-os kilométerénél, a Pécs felé vezető oldalon történt ütközésben többen megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik. A forgalmat a Paks dél csomópontnál a 6-os főútra terelik. Az autópályára visszatérni a dunaszentgyörgyi csomópontnál lehet – írták. (MTI) The post Baleset miatt lezárták az M6-ost Dunaszentgyörgynél first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Teljes útlezárás van az M1-esen balesetek miatt

Balesetek miatt áll a forgalom az M1-es autópályán, Győr térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Nem sokkal öt óra után egy személyautó ütközött kamionnal, egy órával később pedig onnan két kilométerre egy kisteherautó ütközött neki egy kamionnak. A balesetek miatt az érintett útszakaszon, az autópálya teljes szélességében áll a forgalom, a rendőri intézkedés folyamatban van. A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek. The post Teljes útlezárás van az M1-esen balesetek miatt first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Két határszakaszon is torlódik a forgalom

Torlódik a személy- és teherforgalom a csanádpalotai, a nagylaki, a csengersimai, és az ártándi határátkelőnél – közölte a rendőrség szombat délelőtt a police.hu-n. Csanádpalotánál a Románia felé tartó autóknak három, a tehergépkocsiknak két órát kell várakozniuk, míg a Magyarország felé tartó személyautók egy-két óra várakozásra számíthatnak. Nagylaknál a Románia felé tartó személyautók és tehergépkocsik két órás veszteglésre számíthatnak. Ártándnál a határ mindkét oldalán egy-két órás a teherforgalom várakozási ideje. Csengersimánál a személyautók mindkét oldalon, és Magyarország felé tartó teherautók is egy-két óra várakozásra számíthatnak. Röszkénél és Tompánál a magyar-szerb határforgalom is torlódik a forgalom. A Szerbia felé tartó autóknak egy, a kamionoknak két órát kell ...
További részletek >>


Hárman meghaltak egy balesetben a 4-es főúton

Három ember meghalt, amikor összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó a 4-es főút Nyírbogdány és Nyírtura közötti szakaszán vasárnap reggel – közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan körülmények között a Nyíregyháza felől közlekedő személygépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és összeütközött a szemből közlekedő kisteherautóval. Az ütközés után az egyik jármű kigyulladt, a lángokat a nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el. Egy ember beszorult a tehergépkocsiba, őt feszítővágóval szabadították ki. A balesetben a személygépkocsit vezető 31 éves férfi, valamint a kisteherautó 39 éves férfi sofőrje és 21 éves férfi utasa a helyszínen életét vesztette. A rendőrségi helyszínelés miatt korábban ...
További részletek >>


Bezárva a homályba – Magyarország egy éve a világjárványban

2020 első napjaiban még csak távoli hírnek tűnt, hogy „rejtélyes” tüdőgyulladásos betegség terjed egy Vuhan nevű kínai város környékén, aztán gyorsan megtanulta a világ a koronavírus szót. A tízmilliós Vuhant karanténba zárták, de január végére Európába is nagy erőkkel érkezett meg a vírus. Nincs koronavírusos beteg Magyarországon, és kevés az esélye a járványnak – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ aznap, amikor az első európai esetekről számolt be a média. Öt nappal később már kormányülésre hívták az akkor még szinte senki által nem ismert országos tiszti főorvost, Müller Cecíliát. Január 31-én, egy nappal azután, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemzetközi vészhelyzetet hirdetett, pedig megalakult az operatív törzs. „Minden magyar kórház felkészült az új koronavírusos betegek ...
További részletek >>


Baleset miatt lezárták az M6-ost Pécs felé

Lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalát Paks térségében, ahol egy tehergépkocsi kedd délután átszakította a szalagkorlátot – közölte honlapján a rendőrség. A műszaki mentés idejére az autópályát Paks centrum csomópontnál zárták le, a forgalmat Paks felé terelik, visszatérni Paks dél csomópontnál lehet – írták. A Budapest felé haladó jármű az autópálya 110-es kilométerénél a szalagkorlátot átszakítva áttért a Pécs felé vezető oldalra, majd a leállósávban oldalára borult. A balesetben senki nem sérült meg. The post Baleset miatt lezárták az M6-ost Pécs felé first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Véletlenül lőtte fejbe kutyáját a fiú, a kegyelemdöfést a báty adta meg az állatnak

Aznap halt meg Dog. Én tizenhat éves voltam, Carl tizenöt. Mi az a Matiné? Vasárnap délelőttönként egy-egy regényből mutatunk részletet, jobbára kortárstól, remek szövegeket, történeteket. Ha tetszik, az oldal alján ott a kötet szerzője, címe, kiadója, irány a könyvesbolt vagy a könyvtár. A Matiné eddigi termését itt találni. Apa pár nappal azelőtt mutatta meg a vadászkést, amivel aztán megöltem. A széles pengéjén megcsillant a napfény, az oldalán barázdák futottak végig. Apa elmagyarázta, hogy a barázdák vezetik el a vért, amikor az ember feldarabolja a zsákmányát. Carl arcából kifutott a szín, és apa megkérdezte, hogy hányni fog-e, mint a kocsiban szokott. Azt hiszem, Carl ezért döntött úgy, hogy lelő valamit – mindegy, mit –, és feldarabolja, apró darabokra, hogy jól megmutassa apának. – Aztán megsütöm, ...
További részletek >>


A ködbe vesztek – 46 éve történt az utolsó ferihegyi légikatasztrófa

Napok óta ronda, téli idő volt Budapesten 1975 januárjának közepén. Ha nem fújt a csípős szél, a városra sűrű, hideg köd ereszkedett. A napilapok röviden írtak arról, hogy a rossz látási viszonyok miatt akadozik a légiközlekedés. A Kádár-kori Magyarország legjelentősebb napilapja, a Népszabadság január 14-én, kedden a következőről számolt be: Hétfő délelőtt még valamennyi menetrendszerű járat elstartolt a Ferihegyi repülőtérről. Délután 3-tól azonban sűrű köd ülte meg a repülőteret és környékét, emiatt a Magyar Légiközlekedési Vállalat (Malév) gépei Európa- szerte a különböző célállomásokon vesztegelnek, mivel Ferihegy nem tudja fogadni őket. A sűrű köd a késő esti órákban is tartott. A Malév HA-MOH lajstromjelű repülőgépének utolsó útjáról Pásztóy András a Magyar Repüléstörténeti ...
További részletek >>


A ködbe vesztek – 46 éve történt az utolsó ferihegyi légikatasztrófa

Napok óta ronda, téli idő volt Budapesten 1975 januárjának közepén. Ha nem fújt a csípős szél, a városra sűrű, hideg köd ereszkedett. A napilapok röviden írtak arról, hogy a rossz látási viszonyok miatt akadozik a légiközlekedés. A Kádár-kori Magyarország legjelentősebb napilapja, a Népszabadság január 14-én, kedden a következőről számolt be: Hétfő délelőtt még valamennyi menetrendszerű járat elstartolt a Ferihegyi repülőtérről. Délután 3-tól azonban sűrű köd ülte meg a repülőteret és környékét, emiatt a Magyar Légiközlekedési Vállalat (Malév) gépei Európa- szerte a különböző célállomásokon vesztegelnek, mivel Ferihegy nem tudja fogadni őket. A sűrű köd a késő esti órákban is tartott. A Malév HA-MOH lajstromjelű repülőgépének utolsó útjáról Pásztóy András a Magyar Repüléstörténeti ...
További részletek >>


Három kilométeres a dugó az M1-esen, torlódik a forgalom az M0-áson

Az Útinform cikke szerint az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, a hárosi Duna-híd előtt erős a forgalom. A Szigetszentmiklós csomóponttól torlódnak a járművek. 20-25 perc menetidő többlettel kell számolni. A gerincúti csomópont felől érkezők is torlódásra számíthatnak. Az M5-ös autópálya felé 10 perces araszolás vár a sor végére állókra. Az M0-ás autóúton, Vecsés térségében az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 38-as kilométernél az elválasztó sáv növényzetét gondozzák. A munkaterület mögött, már az M4-es autóút csomópontjától torlódásra, lassabb haladásra kell készülni, 15-20 perc a menetidő többlet. Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé tartó oldalon, Győr térségénél  négy kamion ütközött össze. A 120-as kilométernél a külső sávot lezárták, a forgalom egy sávon ...
További részletek >>


Négy ember meghalt az M6-os autópályán Szekszárdnál

Négy ember életét veszítette egy balesetben az M6-os autópályán Szekszárd közelében, Szedresnél szombat délután – közölte a rendőrség a honlapján. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 131-es kilométernél – eddig tisztázatlan körülmények között – szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. A balesetben – a jelenleg információk szerint – négy ember életét veszítette. Az útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrség azt írta: a 6-os és 63-as számú főutak irányába lehet kerülni. Nap közben egy másik, nagyon súlyos autópálya baleset is. Az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, a sztráda Szeged felé vezető oldalán ketten haltak meg, amikor két személyautó ütközött. The post Négy ember meghalt az M6-os autópályán Szekszárdnál ...
További részletek >>


Hét kilométeres torlódás az M7-esen balesetek miatt

Több személygépjármű ütközött össze az M7-es autópályán. A baleset vasárnap délelőtt Szabadbattyán térségében törtért, a Budapest irányába vezető oldalon. A Police.hu közlése szerint a tömegkarambol nyomán mintegy hét kilométeres a torlódás alakult ki az autópályán. A forgalom a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon halad. The post Hét kilométeres torlódás az M7-esen balesetek miatt first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Baleset miatt lezárták az M7-est Budapest felé

Többen megsérültek egy balesetben az M7-es autópályán Székesfehérvárnál szerda este, a sztrádát Budapest felé lezárták – közölte a rendőrség a honlapján. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az M7-es autópálya 65-ös kilométerénél ütközött össze két autó a főváros felé vezető oldalon. A balesetben többen megsérültek. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat Szabadbattyánnál a 7-es főútra terelik. Az Útinform a honlapján azt írta: a 64-es csomópontnál lehet visszatérni az autópályára. The post Baleset miatt lezárták az M7-est Budapest felé first appeared on 24.hu.
További részletek >>


G. Fodor Gábor: A Mészáros Lőrinc-sztori lényegtelen

G. Fodor Gábor, bár az Orbán-csapat tagja, állítása szerint Habony Árpáddal ellentétben nem tanácsadója a kormányfőnek. Önkritikusan beszél arról, hogy évekkel ezelőtt politikai terméknek nevezte a polgári Magyarországot, szerinte „ez hülyeség volt”. A politológussal Az Orbán-szabály című új könyve apropóján beszélgettünk, mely vállaltan elfogult kiadvány, de ígérete szerint segít megérteni, hogy mit miért csinált a kormányfő az elmúlt években. Szerint az orbáni politikát a hitből indulva lehet megérteni, aki kétellyel közelít, az kudarcra van ítélve. Nem tudja, hogy ha lenne egy baloldali Mészáros Lőrinc, akkor Orbán tematizálná-e ezt az ügyet. Egyébként is úgy látja: a Mészáros-sztori lényegtelen. Karácsony Gergelytől sok mindent meg kellene kérdezni, de nem kérdezik meg. Úgy látja, a Fidesz sose hergelte ...
További részletek >>


Nagy Zsolt: Nem fogok Orbánra vagy Gyurcsányra szavazni

A napokban ötszörös apuka lett, négy fiú után egy kislánya született. Érzi már, hogy tovább nőtt az eddig sem csekély felelőssége? Még fel kell fognom az új helyzetet, egyelőre csak állok, és totál bénán nézek ki a fejemből, meg kell emésztenem, hogy öt gyerekem van – három az első, kettő a második házasságomból. Kata (Oltai Kata művészettörténész, kurátor, Nagy Zsolt második felesége – a szerk.) is szeretett volna egy második babát, én pedig négy fiú után egy kislányt. Az öt gyerek persze nagyon komoly felelősség. Pláne, ha valaki azt állítja, hogy az összes döntését az életben az igazságkeresés motiválja. Nem luxus ez ötgyerekes apukaként? Régebben nagyon egyszerűnek gondoltam az igazságot, ma már árnyaltabban ítélem meg. Föltettem ugyanis magamnak azt a kérdést, hogy létezik-e egyáltalán objektív ...
További részletek >>


Rázárták az ajtót a Svédország legveszélyesebb sorozatgyilkosánál vizitáló fiatal orvosra

Éjszaka van. A tenger felől a szél erősen fújja a havat. Egy magas vasúti hídon fiatal férfi botorkál Stockholm felé. Arca olyan halovány, mint egy homályos ablaküveg. Véres farmernadrágja kőkeményre fagyott. A talpfákon lépkedve halad a sínek között. Alatta ötvenméteres mélységben csak sejteni lehet a tengeröböl jegét, olyan, mint egy hosszú lepedővászon. Alig látszanak a havas fák és a kikötő olajtartályai, lenn a mélyben, a rakodódaru lámpafényében kavarog a hó. Mi az a Matiné? Vasárnap délelőttönként egy-egy regényből mutatunk részletet, jobbára kortárstól, remek szövegeket, történeteket. Ha tetszik, az oldal alján ott a kötet szerzője, címe, kiadója, irány a könyvesbolt vagy a könyvtár. A Matiné eddigi termését itt találni. A fiatalember bal karjából folyik a meleg vér, meggyűlik a tenyerében, végül ...
További részletek >>


Embercsempész okozta a balesetet az M1-esen

Szombat délelőtt történt a baleset az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 95-ös kilométernél. Egy autó hátulról hajtott neki egy járműszerelvénynek. A kocsiban nyolcan utaztak, az első hírek szerint mindannyian megsérültek. Az érintett útszakaszt teljesen lezárták. A police.hu később azt írta, a balesetet egy 21 éves szerb embercsempész okozta, az általa szállított hét menekült sérült meg. A balesetben négyen súlyos, négyen könnyű sérüléseket szenvedtek. A menekültek magukat szír állampolgárnak vallották, de okmányuk nem volt, a magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.  Mindannyiakat kórházba vitték. A 21 éves szerb sofőr ellen embercsempészés gyanúja miatt eljárást indítanak. Ez a bűntett alapesetben egytől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő ...
További részletek >>


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük