Menü Bezárás

Kigyulladt egy ház Egerben

Teljes terjedelmében ég a tetőszerkezete.
Forrás >>


További hasonló találatok:

Lezárták a 4-es utat, kisteherautó és autó ütközött

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 4-es úton, Nyírtura és Nyírbogdány között. A személyautó kigyulladt és teljes terjedelmében égett – tájékoztatta a katasztrófavédelem vasárnap reggel az MTI-t. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat egységei eloltották a lángokat. Egy ember beszorult a tehergépkocsiba, őt feszítővágóval szabadították ki. A helyszínen vannak a mentők is – közölték. A helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták a 289-es kilométernél. (MT) The post Lezárták a 4-es utat, kisteherautó és autó ütközött first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Horrorbaleset a 4-es úton: többen meghaltak a tragédiában

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 4-es úton, Nyírtura és Nyírbogdány között. A személyautó kigyulladt és teljes terjedelmében égett - tájékoztatta a katasztrófavédelem vasárnap reggel az MTI-t. A balesetnek három halálos áldozata van - tette közzé a rendőrség a honlapján.
További részletek >>


Halálra égett a lakásában egy idős férfi Budapesten

Meghalt egy ember, miután csütörtök kora délután kigyulladt Budapesten egy lakás a VII. kerületi Csengery utcában. Mukics Dániel, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője azt közölte, hogy egy ötszintes társasház egyik földszinti lakásában csaptak fel a lángok. A 35 négyzetméteres lakás teljes terjedelmében égett. A tűzoltók az oltás közben egy holttestet találtak. A budapesti tűzoltók négy járművel érkeztek a helyszínre, a húsz tűzoltó gyorsan megfékezte a lángokat. A tűz keletkezésének pontos okát, körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja. Értesüléseink szerint egy idős férfi összeégett holtestét találták meg. Idén már 1720 lakástűz keletkezett, ezekben 120 ember sérült meg, ők jellemzően füstmérgezést szenvedtek, 22 emberen pedig már nem lehetett segíteni. Egy kis odafigyeléssel és ...
További részletek >>


Tűz ütött ki Vácon: öten voltak az épületben

Vác – Tűz ütött ki egy lakóházban a Gödöllői úton. A mintegy 250 négyzetméter alapterületű, kétszintes épület tetőszerkezete kapott lángra, majd teljes terjedelmében égett. A házban öten tartózkodtak.
További részletek >>


Tűz ütött ki Vácon: öten voltak az épületben

Vác – Tűz ütött ki egy lakóházban a Gödöllői úton. A mintegy 250 négyzetméter alapterületű, kétszintes épület tetőszerkezete kapott lángra, majd teljes terjedelmében égett. A házban öten tartózkodtak.
További részletek >>


Teljes terjedelmében lángolt egy raktárépület Budapesten: tűzoltókat vittek kórházba – fotók

Kigyulladt egy ezer négyzetméteres raktárépület Budapesten, a XXII. kerületben péntek délután - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese az MTI-t. Úgy tudjuk, a tűzben két tűzoltó is érintett, a mentők a helyszínen vizsgálják őket.
További részletek >>


Lakástűzben halt meg egy ember Taron

Lakástűzben meghalt egy ember a Nógrád megyei Tar községben egy Dankó úti családi házban – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője szombaton az MTI-vel. Molnár Adrienn elmondta: a pénteken késő este keletkezett tűzhöz a pásztói és bátonyterenyei hivatásos tűzoltók, valamint az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei vonultak. A ház egyik helyisége teljes terjedelmében, valamint az épület tetőszerkezete égett. The post Lakástűzben halt meg egy ember Taron first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Kigyulladt egy raktár Budafokon

Kigyulladt egy ezer négyzetméteres raktárépület Budapesten, a XXII. kerületben péntek délután – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese az MTI-t. Kolozsi Péter elmondta: az Alsó Sas utcában található raktár teljes terjedelmében ég. A budapesti tűzoltók több kerületből vonultak ki a helyszínre és oltani kezdték a lángokat. The post Kigyulladt egy raktár Budafokon first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban

Mire a tűzoltók kiérkeztek, az épület teljes terjedelmében égett.
További részletek >>


Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban

Mire a tűzoltók kiérkeztek, az épület teljes terjedelmében égett.
További részletek >>


Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban

Kigyulladt egy ház Fóton kedd este, az épületben holtan találtak egy embert a tűzoltók – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Csámpai Attila elmondta: Fóton, a Vadas dűlőben gyulladt ki egy lakóház. Mire a tűzoltók kiérkeztek, az épület teljes terjedelmében égett. Mostanra sikerült megakadályozniuk a lángok továbbterjedését, jelenleg utómunkálatokat végeznek – tette hozzá. The post Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Bennégett a házában egy idős férfi Bagaméron

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméteres lakóház kedden reggel Bagaméron, a Petőfi Sándor utcában. A tűzesetben egy idős férfi meghalt Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megkeresésünkre az közölte, hogy a debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat. Az épület egyik helyiségében egy mozgásában korlátozott embert találtak a tűzoltók, de az életét már nem tudták megmenteni. Hozzátette, szakértők bevonásával vizsgálják a tűz keletkezési okát és körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.  Fontos tudnivaló, hogy a legtöbb lakástüzet magukra hagyott gyertyák, hibás elektromos eszközök, vagy a túlterhelt elektromos hálózatok okozzák. De az is gyakori, hogy a fűtés, a főzés, vagy a dohányzás ...
További részletek >>


Van baj, ha jóképű pasi kerül a szálloda recepciójára

A férfiak általában úgy érzik, hogy gondolkodnak, és úgy gondolják, hogy éreznek is. Bizonyos napokon ez a tétel többször is képes megdőlni. Azrael egy ilyen napon érkezett meg a Kővár Kastélyszállóba azzal a nővére által jó előre kitervelt szándékkal, hogy első szemesztere megkezdéséig szerez némi pénzt és tapasztalatot az élet egyetemén. Csalódottan vette tudomásul, hogy a nővére nincs szolgálatban. Nem várta őt, még csak ott sem volt. Mi az a Matiné? Vasárnap délelőttönként egy-egy regényből mutatunk részletet, jobbára kortárstól, remek szövegeket, történeteket. Ha tetszik, az oldal alján ott a kötet szerzője, címe, kiadója, irány a könyvesbolt vagy a könyvtár. A Matiné eddigi termését itt találni. Nincsenek bent, így mondta a pisze orrú, szemüveges recepcióslány, akinek homlokban magasra emelt, házilag ...
További részletek >>


De ki lopta el a professzor kabátját? – 70 éves lett Romsics Ignác

Látva a nem lankadó történészi aktivitását, nem mondhatni teljes bizonyossággal, hogy a ma 70 éves Romsics Ignác túl lenne életpályája csúcsán, legfontosabb művein. Ki tudja, lehet, hogy még készül néhány nagy dobással. Az viszont tényként rögzíthető, hogy amit eddig letett az asztalra, az az elmúlt fél évszázad magyar történetírásának meghatározó szeletét jelenti. Felsorolni is hosszú lenne, hogy az elmúlt több mint három évtizedben (1990 óta tanít) az egymást követő generációkból hány neves történész került ki a kezei alól. Megkértük hat egykori tanítványát – Ablonczy Balázs, Bödők Gergely, Egry Gábor, Hatos Pál és Turbucz Dávid történészt, valamint Kácsor Zsolt író-újságírót –, elevenítsenek fel egy-egy személyes, Romsics Ignáchoz fűződő történetet, amely gyakran eszükbe jut, ha felidézik ...
További részletek >>


Parkoló kocsik kaptak lángra egy újlengyeli panziónál – fotók

Kigyulladt egy gépkocsi keddre virradóra Újlengyelben, a Kossuth Lajos utcában, egy panzió parkolójában. PMKI Dabas HTPA katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűz átterjedt másik két parkoló járműre is, s a tűzoltók kiérkezésekor mindhárom autó már teljes egészében égett. PMKI Dabas HTPA tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett járműveket. The post Parkoló kocsik kaptak lángra egy újlengyeli panziónál – fotók first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Akkor most „betiltották” a SZFE-filmet, vagy a Partizán járt el gondatlanul?

Péntek este debütált volna a Partizán Hülye fiatalság című dokumentumfilmje, amely az ígéretek szerint eddig nem látott felvételekkel mutatta volna be az SZFE-blokád előkészületeit, létrejöttét és következményeit. A premier előtt egy nappal azonban a Partizán kitett egy közleményt a Facebookra, amelyben azt írják, hogy a filmjük „betiltásra került”. Állításuk szerint a Freeszfe közösség csütörtökön azt a döntést hozta, hogy a Hatala Noémi rendezésében készült film közléséhez nem járul hozzá, és bár ennek a kérésnek szerintük nincs semmiféle jogi megalapozottsága, a Partizán mégis azt a döntést hozta, hogy ideiglenesen eláll a film bemutatásától, mert nem akar konfliktusba kerülni a Freeszfe tagságával. A Freeszfe erre úgy reagált, hogy természetesen nem áll jogukban betiltani semmiféle művészeti ...
További részletek >>


Kigyulladt egy csarnok tetőszerkezete Sopronban

Kigyulladt egy 2-3 ezer négyzetméter alapterületű, főként raktározásra használt üzemcsarnok tetőszerkezete szerda délután Sopronban az Ágfalvi úton, a tűzoltók megkezdték a lángok megfékezését – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. Schreindler Ágnes elmondta, hogy a csarnokban feltehetően autóiparhoz és gyógyszeriparhoz használt anyagokat tárolnak. A katasztrófavédelmi mobillaborral vizsgálják, hogy a tűz miatt került-e káros anyag a levegőbe. RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS! Kép és infó a cikkben: https://soproniak.hu/rendkivuli-tajekoztatas-tuzeset-fenykepekkel/ Nektek van képetek róla? Tegyétek ki kommentbe… #sopron #tűz #ágfalviút Közzétette: Soproniak Hu – 2021. március 24., szerda The post Kigyulladt egy csarnok tetőszerkezete Sopronban first appeared ...
További részletek >>


Rendkívüli bejelentés: Sopron környékén csukják be az ablakokat és ne tartózkodjanak a szabadban egy ideig

Kigyulladt egy 2-3 ezer négyzetméter alapterületű, főként raktározásra használt üzemcsarnok tetőszerkezete szerda délután Sopronban az Ágfalvi úton, a tűzoltók megkezdték a lángok megfékezését - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.
További részletek >>


Kigyulladt egy raktározásra használt üzemcsarnok tetőszerkezete Sopronban

Még vizsgálják, hogy a tűz miatt került-e káros anyag a levegőbe.
További részletek >>


Kigyulladt egy raktározásra használt üzemcsarnok tetőszerkezete Sopronban

Még vizsgálják, hogy a tűz miatt került-e káros anyag a levegőbe.
További részletek >>


Hárman meghaltak egy balesetben a 4-es főúton

Három ember meghalt, amikor összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó a 4-es főút Nyírbogdány és Nyírtura közötti szakaszán vasárnap reggel – közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan körülmények között a Nyíregyháza felől közlekedő személygépkocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és összeütközött a szemből közlekedő kisteherautóval. Az ütközés után az egyik jármű kigyulladt, a lángokat a nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el. Egy ember beszorult a tehergépkocsiba, őt feszítővágóval szabadították ki. A balesetben a személygépkocsit vezető 31 éves férfi, valamint a kisteherautó 39 éves férfi sofőrje és 21 éves férfi utasa a helyszínen életét vesztette. A rendőrségi helyszínelés miatt korábban ...
További részletek >>


Felrobbant két gázpalack egy nagykőrösi garázstűzben

Teljes terjedelmében ég az építmény, amelyben még a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbantak a gázpalackok.
További részletek >>


Teljes terjedelmében égett egy váci családi ház teteje

Öten voltak az épületben, sikerült kimenekülniük a lángok elől.
További részletek >>


Emberi mulasztás miatt omlott le a támfal az egri várban

Az egri várban múlt szerdán leomlott támfalszakasz ügyét jogi útra terelve a város önkormányzata megkeresi a felelősöket és az adófizetők helyett velük térítteti meg a költségeket, ezért nem is igényel állami vis maior támogatást – mondta a hevesi megyeszékhely polgármestere keddi sajtótájékoztatóján. Mirkóczki Ádám (Egységben a Városért Egyesület) arról is beszélt, hogy az eddigi vizsgálatok alapján annyi már biztosan kijelenthető, hogy nem természeti csapás, hanem emberi mulasztás idézte elő az omlást, ezért határoztak így. Hozzátette, a további károk megelőzéséhez szükséges munkák költségét rendkívül szűkös pénzügyi mozgástere ellenére is megelőlegezi a város, ám azt és a helyreállítás költségeit végül a felelősöknek kell kifizetniük. Ezzel a politikai döntéssel a nehezebb utat választjuk ...
További részletek >>


Lovasi András elfogadja az ítéletet az autóbalesete ügyében

A Facebookon tett közzé nyilatkozatot Lovasi András az általa még 2019 májusában okozott autóbalesete ügyében. Mint ismeretes, a zenész autójával a tilos jelzés ellenére hajtott a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy rendőrautóval, amelynek egy harmadik kocsi is nekicsapódott. Korábban megírtuk, hogy a baleset következményeként egy rendőrnél maradandó fogyatékosságot állapítottak meg. Lovasi bejegyzésében megismétli, hogy rögtön a baleset után elismerte a közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatti büntetőjogi felelősségét, mindkét sértettől bocsánatot kért, és egyúttal indítványozta a közvetítői eljárás lefolytatását, amit azonban az ügyészség elutasított: Közvetítői eljárás hiányában a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalás mellőzésével ...
További részletek >>


Ascher Tamás: Koltai Lajos vállalása morálisan tarthatatlan, de hallgatóinak hasznára lesz

Facebook-oldalán reagált arra Ascher Tamás, hogy Koltai Lajos is tanítani fog az SZFE-n. Ascher azt írja, nagy örömmel vette, amikor – még rektorsága alatt, 2014 előtt – Koltai felhívta, hogy szívesen tanítaná az operatőröket az egyetemen. Nagy örömmel vettem jelentkezését,hiszen egy ilyen, világviszonylatban jelentős operatőr nagy nyereség. Érdeklődtem, hogy mikor, milyen fajta kurzusokat képzel. Lelkesedése rögvest lelohadt, feltétlenül teljes állást kért, havi fizetéssel, de tömbösített óraadással, azaz nem rendszeresen megtartott órákkal. Sajnálattal vettem tudomásul,mert semmilyen keretünk nem volt erre, a legnyomorúságosabb éveket éltük, évi 5-600 millió forintos büdzsével.(Mostanában se volt sokkal több egymilliárdnál, a snájdig riporter kétmilliárdról tud; hazudik.) Koltai végül Egerben, a Bollók Csaba által ...
További részletek >>


Kigyulladt egy kastély Mendén

A tűz miatt meg kellett bontani a tetőt.
További részletek >>


Kihantolt macska, válás Zoomon, szexuális zaklatás – ezt mutatták fel a celebek az év első pár hetében

Alexander Wanget szexuális zaklatással vádolják Alexander Wang bő egy évtizede ismert név a divatszakmában. Saját nevén futó márkáját 2005-ben alapította, azóta ruháit Dua Lipától kezdve Rihannán át tényleg mindenki viselte már. December végén viszont nem a kollekciói miatt írt róla a sajtó: többen szexuális ragadozónak kiáltották ki. Owen Mooney amerikai modell Tik-Tok oldalán emlegetett fel egy esetet, ami még 2017-ben egy koncerten történt. Valaki megragadta a lába között és percekig fogdosta, kihasználva, hogy a tömegben mindenki egymás hegyén-hátán volt. Az elkövetőről csak annyit mondott, hogy egy „nagyon híres divattervező”. Egy későbbi videójában már elárulta, hogy Wangról van szó, mégpedig azért, mert a beszámolója után rengeteg üzenetet kapott hasonló történetekkel, és mindegyik esetben ugyanaz ...
További részletek >>


Háztűzben meghalt egy ember Tiszaszőlősön

Kigyulladt egy hatvan-nyolcvan négyzetméter körüli családi ház belső tere és tetőszerkezete péntek reggel Tiszaszőlősön, a tűzben egy idős ember meghalt – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel. Németh Ádám elmondta: a Szarvas Sándor úti tűzesethez a tiszafüredi és a karcagi hivatásos tűzoltók érkeztek, három vízsugárral eloltották a lángokat. A tűz okának felderítésére tűzvizsgálati eljárás indul. The post Háztűzben meghalt egy ember Tiszaszőlősön first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Kigyulladt egy teherautóval ütköző autó Győrnél, négyen meghaltak

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt csütörtökön nem sokkal dél után a 813-as számú úton, Győr térségében. Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. Ruskáné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megkeresésünkre annyit közölt, hogy az autó kigyulladt, és a tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A rendőrség annyit közölt, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a személyautóban utazó négy ember meghalt. A rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt.
További részletek >>


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük