Menü Bezárás

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: mutatjuk, mekkora nyeremény jár a legszerencsésebbeknek

Szombat este is volt lottó sorsolás: mutatjuk az ötöslottó eheti nyerőszámait és a nyereményeket.
Forrás >>


További hasonló találatok:

Telitalálat! Elvitték az ötöslottó főnyereményét, ennyivel lett gazdagabb egy szerencsés játékos - Mutatjuk a nyerőszámokat

Szombat este is volt lottó sorsolás: mutatjuk az ötöslottó eheti nyerőszámait és a nyereményeket.
További részletek >>


Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: mutatjuk, mekkora nyeremény üti a markát a legszerencsésebbeknek

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait.
További részletek >>


Vajon Ön nyert? Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait, mutatjuk!

Kihúzták az ötöslottó eheti nyerőszámait.
További részletek >>


2,66 milliárd a telitalálatért – Mutatjuk az ötöslottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
További részletek >>


Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

A 10. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 7; 27; 32; 33; 40; 45. A héten nem volt telitalálat, így a következő játékhét várható főnyereménye 525 millió forint lesz, írja a Pénzcentrum. A további nyeremények az alábbiak szerint alakultak: 5 találat: egyenként 433 180 forint 4 találat: egyenként 7 205 forint 3 találat: egyenként 1 745 forint The post Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Hatos lottó: valaki közel félmilliárdot nyert a héten

Kihúzták a Hatoslottó nyerőszámait vasárnap, a Pénzcentrum cikke szerint a számok emelkedő számsorrendben a következők 17, 23, 34, 38, 41, 43. A héten egy telitalálat született, a nyertes pedig 463 millió 980 ezer 760 forintot nyert. A jövő héten így 70 millió forint lesz a várható főnyeremény. A további találatokért az alábbi nyereményeket kapják kézhez a nyertesek: 5 találat: egyenként 220 995 forint, 4 találat: egyenként 5 775 forint, 3 találat: egyenként 1 770 forint. The post Hatos lottó: valaki közel félmilliárdot nyert a héten first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait

Kiderült, megvan-e a 101. telitalálat. Az e heti tét 1,355 milliárd forint volt.
További részletek >>


Mutatjuk a hatos lottó e heti nyerőszámait

Telitalálatos szelvény ezúttal nem volt.
További részletek >>


Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait, többen milliomosok lettek

A múlt héten és most sem volt öttalálatos szelvény, a főnyereményt tehát nem vitték el, így jövő héten már 565 millió forint várja a gazdáját, az ötöslottó sorsoláson.
További részletek >>


Kihúzták a Skandináv lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 14-én megtartott 15. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki: Első számsorsolás: 4 (négy) 8 (nyolc) 10 (tíz) 16 (tizenhat) 17 (tizenhét) 20 (húsz) 27 (huszonhét) Második számsorsolás: 3 (három) 7 (hét) 14 (tizennégy) 18 (tizennyolc) 27 (huszonhét) 28 (huszonnyolc) 35 (harmincöt) Nyeremények: 7 találatos szelvény nem volt; a 6 találatosokra 130 385 forintot; az 5 találatosokra 4155 forintot; a 4 találatosokra 1280 forintot fizetnek.ú (MTI) The post Kihúzták a Skandináv lottó nyerőszámait first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Kihúzták az ötöslottó és a Luxor nyerőszámait, három telitalálat is volt – Több tíz milliós főnyereményről van szó

Kihúzták az ötöslottó és a Luxor nyerőszámait, több telitalálat is született.
További részletek >>


Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 13. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson az MTI tudósítása szerint a következő számokat húzták ki: 1 (egy) 15 (tizenöt) 17 (tizenhét) 18 (tizennyolc) 32 (harminckettő) 40 (negyven) Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 24 darab, nyereményük egyenként 523.615 forint; 4 találatos szelvény 1.318 darab, nyereményük egyenként 9.535 forint; 3 találatos szelvény 24.421 darab, nyereményük egyenként 2.375 forint. The post Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Kihúzták a Skandináv lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 24-én megtartott 12. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki: Első számsorsolás: 4 (négy) 8 (nyolc) 13 (tizenhárom) 15 (tizenöt) 22 (huszonkettő) 34 (harmincnégy) 35 (harmincöt) Második számsorsolás: 9 (kilenc) 11 (tizenegy) 15 (tizenöt) 19 (tizenkilenc) 22 (huszonkettő) 23 (huszonhárom) 33 (harminchárom) Nyeremények: 7 találatos szelvény nem volt; a 6 találatosokra 259 655 forintot; az 5 találatosokra 5085 forintot; a 4 találatosokra 1385 forintot fizetnek. (MTI) The post Kihúzták a Skandináv lottó nyerőszámait first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

Nincs telitalálat ezen a héten.
További részletek >>


Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 4 (négy) 10 (tíz) 17 (tizenhét) 22 (huszonkettő) 33 (harminchárom) 38 (harmincnyolc) Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 69 darab, nyereményük egyenként 188 960 forint; 4 találatos szelvény 2 491 darab, nyereményük egyenként 5 235 forint; 3 találatos szelvény 36 771 darab, nyereményük egyenként 1 690 forint. (MTI) The post Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

Nincs telitalálat ezen a héten.
További részletek >>


Valaki közel negyvenmilliót nyert ma ezekkel a számokkal

Az egy darab Joker-telitalálatra 38 413 520 forintot fizetnek, kihúzták az ötös lottó nyerőszámait is.
További részletek >>


Valaki közel negyvenmilliót nyert ma ezekkel a számokkal

Az egy darab Joker-telitalálatra 38 413 520 forintot fizetnek, kihúzták az ötös lottó nyerőszámait is.
További részletek >>


Dézsi Csaba András: Tudom, hogy Orbán milyen ember

Hogy vannak a papagájai? Remekül. Most éppen kilenc papagájunk van, a feleségemnek nemrég sikerült kikeltetnie egyet tojásból. Tenyésztők lettek? Dehogyis, a győri állatkert számára keltettük ki, mi csak felneveljük. Feltettem róla egy videót a Facebook-oldalamra, ahogy AC/DC-re rázza magát. Korábban egy kakast is adományoztunk az állatkertnek: Pihét is a feleségem keltette ki, aztán a győri vaskakas legendájára utalva ő lett a város kakasa. Pihének fontos szerepe lesz az állatkert új gazdasági épületének avatásakor: ő bontja majd ki a csőrével a masnit, ami után lehull majd a lepel. Produkciót fog előadni a város kakasa? Igen, az állatkert munkatársai már be is tanították. Fontos a show-műsor? Az fontos, hogy egy avatás emlékezetes legyen. Például soha nem vágok át ollóval szalagot, mindig csak az ujjaimmal imitálom a ...
További részletek >>


Budapesten 125 lakást vehetne a lottómilliárdos

2, 19, 27, 29, 86: ez az öt szám decemberben 3,959 milliárd forintot ért a lottón. A szerencsés játékos március közepén jelentkezett az ötöslottó történetének 5. legmagasabb nyereményéért, ami első hallásra talán felfoghatatlanul magas összegnek tűnik, de az ingatlanpiacon közel négymilliárd forint sem elég mindenre. A legfrissebb és a 2019-es OTP Lakóingatlan Értéktérkép adatainak összevetésével képet kaphatunk arról, hogy mekkora ingatlanvagyonra tehetne szert valaki ebből az összegből és kísérletet tehetünk annak vizsgálatára is, hogy a koronavírus járvány és az ingatlanpiac év végi megtorpanása mennyire befolyásolta a közel négymilliárd forintos lottófőnyeremény vásárlóerejét egy év alatt (a 2019 teljes évre vonatkozó, míg 2020 esetében az eddig beérkezett NAV forgalmi adatok alapján). A 2020-as év ...
További részletek >>


Romániában rugalmasabbak és kiszámíthatóbbak a korlátozások, de kijátszani is könnyebb a szabályokat

Már az időjárás-jelentésnél is többen követik napi rendszerességgel a helyi sajtóban a fertőzések számának alakulását, hiszen ettől függ a többi között, hogy a gyerek holnap is mehet-e iskolába, vagy nyitva marad a sarki kocsma. A Romániában településekre lebontott színrendszert az őszi tanévkezdésre dolgozták ki azzal a céllal, hogy ne országos rendelkezés szülessen, ne sújtsák azokat a városokat, falvakat, ahol a koronavírusos megbetegedések száma alacsony: 1/1000 fertőzési arányig a település zöld, 1-3/1000 között sárga, 3/1000 fölött piros forgatókönyv alapján élheti mindennapjait. Kapcsolódó Mutatjuk azokat a magyarokat, akik este 11-ig mulathatnak Maszk nélkül ülünk be egy étterembe – rég volt részünk ilyen élményben. Magyarok a vendéglátóink, viszont a határ túloldalán járunk. ...
További részletek >>


Jelentkezett az ötöslottó nyertese és elmondta, mire költ a csaknem négymilliárdból

A tavalyi év december 19-ei sorsolásán megszületett az ötöslottó több mint 63 éves történetének ötödik legmagasabb nyereménye, hiszen egy magyar szerencsés közel 4 milliárd forintnak örülhetett. A játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, amelyet a napokban meg is tett – írta meg a Portfolio. 2; 19; 27; 29; 86 – ez volt az az öt szám, amellyel tavaly év végén összesen 3,959 milliárd forintot nyert egy hazai játékos az ötöslottón, aki a Szerencsejáték Zrt. nagynyertesekre vonatkozó anonim kérdőívét is készségesen kitöltötte. A kérdőívből több dolog is kiderült a nyertesről: Még soha nem nyert hasonlóan magas összeget. Hol önállóan, hol pedig a barátival együtt szokott játszani. Rejtély, hogy a mostani nyereményén kell-e osztoznia valamelyik ...
További részletek >>


Ezekkel a számokkal nyerhetett a hatos lottón

Több százmillió forint volt a főnyeremény.
További részletek >>


Ezek a hatos lottó nyerőszámai

69 darab 5 találatos szelvény volt a héten.
További részletek >>


Ezekkel a számokkal nyert valaki 463 millió forintot

Mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait.
További részletek >>


Ma nem lett senki milliárdos

Kihúzták az ötös lottó 6. heti nyerőszámait. Ezek: 26 45 48 78 79 A joker: 634631. Nem volt telitalálatos. A négyesek 2,7 millió forintot nyertek, a háromtalálatosok 25 ezer forintot, a kettő találat 2110 forintot hozott. A jövő heti várható főnyeremény: 1,75 milliárd forint. The post Ma nem lett senki milliárdos first appeared on 24.hu.
További részletek >>


Van négy újabb milliomosunk

Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait.
További részletek >>


ValóVilág: Vivi Frut hívta ki párbajra

Január utolsóelőtti szombatján Vivire pakolták a villalakók a jeleiket, ezzel ő lett a kiválasztott. A hagyományoknak megfelelően szerda este kihívás volt a villában, Vivi pedig úgy döntött, Fruval szeretné összemérni az elejét. Mutatjuk, ki kire rakta a jelét. ValóVilág: Vivi lett a kiválasztott Így ő már tuti megy párbajozni jövő héten. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz a párbaj vége, azt viszont igen, hogy ha Vivi esik ki, annyira nem érinti majd meg, tekintve, hogy már egyszer fel akarta adni a játékot. Ez az évad egyébként a második legrövidebb a VV-k történetében – erről itt írtunk hosszabban. Mekkora fordulat! ValóVilág: becsapós volt az előzetes, Vivi mégsem adta fel a játékot Hiába játszottak be egy erről szóló részt a pénteki összefoglalóban. The post ...
További részletek >>


Négy 30-as számot is kihúztak az ötös lottón

500 millió forint volt a főnyeremény
További részletek >>


Gyilkos számokat sorsoltak ki az ötös lottón

Az ötös lottón január 9-én olyan nyerőszámokat húztak ki, hogy 4 is 30 és 40 közötti – derül ki a lottoszamok.hu oldalról. (A Szerencsejáték Zrt. oldalán este háromnegyed 8-kor sem voltak fent a nyerőszámok.) Íme: 19 32 34 37 39 Nem is csoda, hogy nem volt telitalálatos. A négyesekre 1,7 millió forintot fizetnek.
További részletek >>


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük