Menü Bezárás

Uber, Lyft team up on database to expose abusive drivers

Forrás >>


További hasonló találatok:

Uber and Lyft to swap data on banned drivers

The two taxi apps have faced scrutiny for how they handle incidents of sexual assault and other safety issues.
További részletek >>


Uber and Lyft to finally share names of drivers deactivated over sexual assault and other serious incidents

Uber and Lyft have largely operated in silos when it comes to deactivating drivers over the most severe reports of safety incidents, potentially allowing bad actors to hop from one platform to the other.
További részletek >>


Some Uber, Lyft drivers sue over California ballot measure


További részletek >>


Egymillió dolláros kártérítést kell fizetnie az Ubernek, mert megtagadták egy vak nőtől a fuvart

1,1 millió dolláros kártérítés kifizetésére kötelezte a bíróság az Ubert, amiért a cég sofőrei rendre megtagadták egy vak nőtől a fuvart, számolt be róla a Daily Mail. A San Fransisco-i Lisa Irving elmondása szerint legalább tizennégyszer utasították vissza a kéréseit, a legtöbb esetben azért, mert a nővel utazott volna a golden retriever fajtájú vakvezető kutyája, Bernie is. A bíróságon a nő elmondta, a sofőrök lemondásai miatt többször is elkésett a munkából, lemaradt a karácsonyi istentiszteletről és egy születésnapi ünnepség is kútba esett a közelmúltban a meghiúsult fuvarok miatt. Mindezek azt üzenték neki, hogy ő nem számít, és nincs joga ahhoz, hogy a saját elképzelései szerint élje az életét. Az amerikai törvények szigorúan tiltják, hogy megtagadjanak bármilyen szolgáltatást azon vak emberektől, akik ...
További részletek >>


Uber ordered to pay $1.1 million after blind woman was denied rides more than a dozen times

Uber has been ordered to pay $1.1 million after an arbitrator ruled that the rideshare company's drivers discriminated against a blind woman and her guide dog on more than a dozen separate occasions.
További részletek >>


Why gig economy workers aren't cheering Uber's about-face just yet

Uber has made a major concession on labor rights in the United Kingdom. But that doesn't mean the gig economy will transform into a workers' paradise overnight.
További részletek >>


Uber to give UK drivers minimum wage, pension, holiday pay


További részletek >>


Uber's UK drivers to be reclassified as workers following Supreme Court ruling

Uber is reclassifying its 70,000 drivers in the United Kingdom after the UK Supreme Court upheld a ruling last month that they should be classified as workers and not independent contractors.
További részletek >>


Uber to pay benefits to UK workers

Taxi app's decision follows court ruling that drivers should be classed as workers, not self-employed.
További részletek >>


UK court rules Uber drivers entitled to holiday pay

Long running court battle ends with ruling leading to holiday pay and minimum wage for drivers.
További részletek >>


The Trump fundraising scam is the least surprising part about his presidency

Desperate for money to finance a struggling presidential campaign, then-President Donald Trump's 2020 team reportedly turned to fundraising tactics that duped donors into giving far more money than they intended or believed they were.
További részletek >>


CNN gets remarkable access to Myanmar. Here's what we're seeing

CNN Chief International Correspondent Clarissa Ward is in Myanmar reporting on the protests that are taking place in the country. CNN is in Myanmar with the permission of the military and the team is being escorted throughout.
További részletek >>


Német kém a világ leghíresebb francia parfümjének névadója

Madrid, 1940. ősz Este tíz óra van, és a legtöbb vendég már megérkezett a vacsora előtti koktélra. Coco meg van elégedve, gyönyörű a Ritz fejedelmi Goya éttermének magánszeparéja. A fújt üveg falikarokban égő gyertyák meleg fényt árasztanak a halványsárga falakra, ami előnyös megvilágítás a hölgyek számára. A hosszúkás étkezőasztal és a körülötte álló rózsás kárpitozású székek az egyik oldalon helyezkednek el. Az asztalt patyolatfehér terítő takarja, rajta rengeteg élénk, színes virág, csillogó gyertyatartók, finom porcelán, kristályserlegek és ezüst evőeszközök. Hat személyre terítettek. A helyiség többi része elég nagy ahhoz, hogy a vendégei, ha akarnak, mozoghassanak, a kis, antik díványok olyan szögben vannak elhelyezve a sarkokban, hogy kényelmes legyen a beszélgetés. Zene szűrődik be az ...
További részletek >>


Valencia team walks off pitch in racism protest

Valencia walk off the pitch during their La Liga game at Cadiz in response to an alleged racist comment towards Mouctar Diakhaby.
További részletek >>


Nem vette fel az Uber a vakvezető kutyája miatt - kártérítésre kötelezték a taxis céget az USA-ban

Komoly kártérítést kell fizetnie az Ubernek, amiért megtagadták egy vak nő és kutyája fuvarozását.
További részletek >>


Nem vette fel az Uber a vakvezető kutyája miatt - kártérítésre kötelezték a taxis céget az USA-ban

Komoly kártérítést kell fizetnie az Ubernek, amiért megtagadták egy vak nő és kutyája fuvarozását.
További részletek >>


Australia's first international cricket team found fame abroad. At home, they were betrayed

Growing up in the small community of Harrow in southern Australia, 86-year-old Lachie Turner spent his childhood hearing legends of the great Aboriginal cricketer Johnny Mullagh.
További részletek >>


Australia's first international cricket team found fame in the UK. At home, they were betrayed

Growing up in the small community of Harrow in southern Australia, 86-year-old Lachie Turner spent his childhood hearing legends of the great Aboriginal cricketer Johnny Mullagh.
További részletek >>


Amazon apologises for wrongly denying drivers need to urinate in bottles

The online shopping giant falsely claimed its drivers were not forced at times to urinate in bottles.
További részletek >>


Uber ordered to pay $1.1m to blind woman refused rides

Lisa Irving says she faced harassment and rejection after being refused rides on 14 occasions.
További részletek >>


Égett a kórház, mégsem hagyta félbe a műtétet az orosz orvoscsoport

Sikeres szívműtét hajtott végre egy orvoscsoport, miközben tűzoltók küzdöttek a lángokkal az égő épületben – írja a Siberian Times című orosz hírportál. Az épületből 67 beteget és a személyzet összes tagját kimenekítették, csak az operációt végző csapat, és a páciensük maradtak bent. A betegen az egyik legbonyolultabb beavatkozást, szívkoszorúér áthidaló műtétet hajtottunk végre, nem igazán volt választásunk, folytatnunk kellett a munkát – nyilatkozta Valentin Filatov vezető sebész. Az orvos hozzátette, ők is emberek, természetesen féltek az operáció közben, de nem engedhették meg maguknak, hogy ez befolyásolja a munkájukat. A műtét az 1905 és 1907 között épült, kétemeletes kórház első emeletén zajlott, a valószínűleg elektromos hiba okozta tűz pedig a fából készült tetőszerkezetében keletkezett. The ...
További részletek >>


Leinster v Toulon off because of Covid-19 case in French team's camp

Leinster's Heineken Champions Cup last-16 match against Toulon is called off after an unnamed member of the Toulon squad tests positive for Covid-19.
További részletek >>


Fontos problémára hozhat megoldást az új Windows 10 frissítés

A közelgő, kiadósabb Windows 10 frissítés nagy problémára hozhat megoldást azzal, hogy a külsős illesztőprogramok egy elkülönített könyvtárba kerülnének át – írja a TechRadar. Ez önmagában nem tűnik túl izgalmasnak, de mégis fontos lépés, mivel a hardverek a drivereknek köszönhetően tudnak kommunikálni az operációs rendszerrel. Hogy megfelelően működjön a gépünk, ajánlott frissíteni az illesztőprogramokat is, ám ha netán egy hibát javító csomag, vagy éppen rossz csomag kerül a gépre, a teljesítményromlás mellett akár teljes rendszerösszeomlást is előidézhet. Jelenleg a rendszer által használt összes driver a DriverStore nevű mappában található a System32 alatt. A Windows 10 21H2 (Sun Valley) telepítése után viszont a System32-n kívül létrehozott OEMDRIVERS mappába kerülnek át, ami azért üdvös, mert így ...
További részletek >>


Kamala Harris dives into migration diplomacy as GOP aims to make her the face of the border crisis

Vice President Kamala Harris and her team are staring down attempts to make her the face of the Biden administration's response to the crisis at the border, a little more than a week after being assigned a role that positions her in the center of one of the administration's most divisive issues.
További részletek >>


WHO Covid report leaves many stones unturned

Team investigating the outbreak in Wuhan was unable to get a clear picture of the crucial early weeks.
További részletek >>


Kész vagyont kapott egy idegentől egy hajléktalan

A 24 éves Phillip Vu az Egyesült Államokat járja körbe autójával nyolc hónapja, mikor Connecticutban találkozott egy Mike nevű férfivel, aki felajánlotta, lemossa az ablakait. Visszautasította a lehetőséget, de aztán látta, hogy a férfi fél órával később még mindig ugyanott áll, ezért adott neki egy szendvicset, és mondta neki, hogy üljön be vele a kocsijába, hogy egyék meg együtt. Vu hamar rájött, mennyi közös van benne és a hajléktalanban, például rossz családi körülmények között nőttek fel, ezért elkezdte felvenni a beszélgetéseiket, majd ki is posztolni a YouTube-ra és a TikTokra. Több millió megtekintés van rajtuk. Aztán egy újabb videóban az látszik, ahogy a kocsiban ülnek, és Vu átad barátjának egy borítékot. Benne valamivel több mint ezer dollárral (300 ezer forinttal). A 42 éves Mike – akinek valamiért sosem ...
További részletek >>


Meet the team tackling the far-right on its way to the Bundesliga

Alban Zinsou says his is a "typical immigrant story."
További részletek >>


Team GB confirm first seven of athletics squad for Tokyo

The first seven members of the Team GB athletics squad for the Tokyo 2020 Olympics have been confirmed.
További részletek >>


A háromszoros világbajnok csapata is indul a Tour de Hongrie-n

A háromszoros világbajnok Peter Sagan csapata, a BORA-hansgrohe is indul a májusi Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyen. Hivatalos – nem áprilisi tréfa! Jön a BORA-hansgrohe! #tdh2021 #tourdehongrie #tdh Közzétette: Tour de Hongrie – 2021. március 31., szerda A koronavírus-járvány miatt őszre halasztották a norvég körversenyt, amivel több topcsapat is fölszabadult a Tour de Hongrie időpontjában. Szilasi László versenyigazgató ezért megkereste ezeket a csapatokat, és közülük a BORA egyből jelezte részvételét. Arra ugyanakkor nincs esély, hogy a szlovák világklasszis ezúttal Magyarországon szerepeljen, mivel csapata a Tour de Hongrie-val egy időben zajló Giro d’Italiára nevezte. Viszont öccse, Juraj Sagan valószínűleg a magyarországi viadalon indul majd. A 42. Tour de Hongrie-ra május 12. és 16. között kerül ...
További részletek >>


Alexey Navalny announces he is going on hunger strike

Russian opposition figure Alexey Navalny says he is going on a hunger strike to protest against prison officials' refusal to grant him access to proper medical care, in a post shared by his team on his official Instagram page on Wednesday.
További részletek >>


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük