Menü Bezárás

Video shows lightning shatter a tree outside of a Wisconsin high school

The National Weather Service says, “When thunder roars, go indoors” for a reason.
Forrás >>


További hasonló találatok:

Lightning strike shatters tree, caught on camera


További részletek >>


Video shows stern of ship dislodged from Suez Canal bank

The Ever Given ship blocking the Suez Canal has been mostly dislodged as authorities plan to fully refloat it at high tide later, chairman of the Suez Canal Authority said. CNN's Ben Wedeman reports.
További részletek >>


'Absolutely historic' snow totals forecast for this weekend

A major snowstorm is on the move and it will severely impact parts of Colorado, Wyoming, Nebraska and South Dakota this weekend. So much so that the National Weather Service in Cheyenne, Wyoming, had some bold words: "The snowfall totals currently forecast are absolutely historic."
További részletek >>


How a Chinese website for pirated TV shows became a cultural touchstone for millennials

When Bill Liang realized that popular video download and streaming service Renren Yingshi might be gone for good his heart sank.
További részletek >>


How a Chinese website for pirated TV shows became a cultural touchstone for millennials

When Bill Liang realized that popular video download and streaming service Renren Yingshi might be gone for good his heart sank.
További részletek >>


A „jövő republikánus sztárja” egy összeesküvés-elméleteket terjesztő képviselő, aki szerint Hillary Clinton kislányt erőszakolt meg

A demokratáknak elegük lett. Szerdán egy kaliforniai képviselő bejelentette, hogy indítványozni fogja a frissen képviselőnek választott republikánus Marjorie Taylor Greene felfüggesztését a képviselőházból. A politikus arról is ismert, hogy hisz a QAnon összeesküvés-elméletben, amely szerint a politikai és gazdasági elit tagjai egy pedofil sátánista gyerekgyilkos kannibál szektába tömörülnek, amely ellen Donald Trump titkos háborút folytat. A homofób, transzneműeket gyűlölő, szélsőjobboldali „hazafias” fegyveres csoportokat és szervezeteket éltető, összeesküvés-elméleteket hirdető, antiszemita, muszlimgyűlölő és bevándorlóellenes nő 2019 márciusában jelentette be, hogy indul majd Georgia állam képviselőválasztásán, miután Trump-hívő aktivistaként nagyon népszerű lett. A közösségi oldalakon egyre több követőt ...
További részletek >>


Videó: egyetlen másodperc alatt romhalmazt csinál a villám a fenyőfából

Villámgyors, szoktuk mondani, és bár a légköri elektromos kisülés sebességére utal a kifejezés, az alábbi videó remekül illusztrálja a pusztításának tempóját is: a felvételen egy fenyőfa azonnali megsemmisülését láthatjuk egy villámcsapás által. A helyszín Wisconsin állam, azon belül is Wautoma; ahol egy helyi középiskola biztonsági kamerája rögzítette április 8-án a reggeli órákban az elképesztően látványos pillanatot. A felvételt lelassították, majd valaki felvette mobiltelefonnal a képernyőre vetített képeket; a videót pedig az amerikai nemzeti meteorológiai szolgálat helyi egysége tette közzé a saját Facebook-oldalán – a bejegyzésben fel is hívják a figyelmet, hogy villámlás esetén mindenképp érdemes zárt térbe húzódni. Szerencsére az iskolánál történt esetnél senki sem sérült meg.     ...
További részletek >>


A Szürke Ötven Árnyalata főszereplője megidézi a High School Musicalt


További részletek >>


Video shows Israeli police beating lawmaker at protest


További részletek >>


Video shows dramatic crew rescue after ship lost power during storm

The crew of a Dutch cargo ship was rescued from their vessel when it lost power in the middle of a storm in the North Sea, putting it in danger of capsizing. Rescue operators plan to tow the empty ship to safety to avoid the hundreds of tons of oil and diesel from spilling into the water.
További részletek >>


Service dog competes in Hero Dog Awards


További részletek >>


Video shows Paris elite enjoying secret dinner parties amid pandemic

An undercover report showing members of the Paris elite enjoying secret dinner parties in luxury restaurants and flouting Covid-19 restrictions has sparked fury in France, and prompted the city's prosecutor to launch an investigation.
További részletek >>


Videóra vette a nő, ahogy pár lépésről követi a zaklatója, aki már évek óta a nyomában van

Egyszerre hihetetlen és felkavaró videók kerültek fel nemrégiben a TikTok-ra, amelyeken az látható, hogy egy amerikai nőt közvetlen közelről követ a zaklatója. A tartalmakat a Daily Mail szúrta ki a TikTokon. A videókon jól látható, hogy a maszkot sem viselő férfi alig pár lépésről követi a kétségbeesett nőtt, és eszében sincs tágítani még akkor sem, amikor a nő már könyörög neki, hogy hagyja békén. @loreboree1 My stalker everyone ♬ original sound - LOREBOREE Amikor a 21 éves nő elindítja a felvételt, a férfi félvállról csak annyit mond neki, nyugodtan kamerázza le, azt rögzít róla, amit csak akar. Aztán a videó egy pontján a nő közvetlenül a férfi arcába ordítja, hogy hagyja békén, mire ő azt válaszolja, Beszélgess velem két percig és békén hagylak. A nő azonban nem állt le beszélgetni a zaklatójával, ...
További részletek >>


Meztelenül pózolt tucatnyi nő egy erkélyen Dubaiban, letartóztatták őket

Letartóztattak Dubaiban legalább 12 nőt, miután a közösségi oldalakon terjedni kezdett egy videó, amin azt látni, hogy teljesen pucéran pózolnak egy felhőkarcoló erkélyén – jelentette a nemzetközi sajtó. A rendőrség őrizetbe vett egy orosz férfit is, akit a RIA Novosztyi orosz hírügynökség a fotózás szervezőjeként jellemzett. A videó a hétvégén kezdett el terjedni a közösségi oldalakon. A felvételen azt látni, hogy egy tucatnyi nő áll a Dubai Marina luxusnegyed egyik felhőkarcolójának erkélyén, teljesen meztelenül, miközben egy férfi fotózza őket. Well @DXBMediaOffice @dubaimarinamall @Damac @DubaiPoliceHQ I guess we are open for business??? Year of Tolerance?? I am all for fun and sun but this just lowers Dubai standards #Dubai #UAE #DubaiMarina #MyHome pic.twitter.com/mGTpGtcl7E — Mr Freeze (@UKFreezeBoY) April 3, 2021 A dubai ...
További részletek >>


Húsvét a királyi családban: II. Erzsébet nem vadászik tojásra, mégis övéi a legértékesebbek

A húsvétnak számos országban eltérőek a hagyományai, egy dolog azonban szinte mindenhol közös: ahogyan a karácsony, úgy a húsvét is igazi családi ünnepnek számít. A húsvétnak nincs konkrét naptári időpontja, a holdtöltéhez igazodik: 2019-ben a brit királynő, II. Erzsébet születésnapjára, azaz április 21-re esett, idén viszont április első hétvégéjére esik az ünnep. Ha nagycsütörtök, akkor pénzosztás A királyi család szűk körű összejövetele előtt egy nappal a királynőre vár egy jelentős esemény lebonyolítása. A brit hagyomány szerint nagycsütörtökön az angol uralkodó pénzt oszt az időseknek. Az istentisztelettel egybekötött pénzosztást legtöbbször a londoni Westminsteri apátságban tartották, de olyan is akadt, hogy Canterburyi katedrálisban vagy éppen Bristolban ejtették meg – a teljes lista itt tekinthető ...
További részletek >>


Video captures deer flying through a school bus windshield

A student was taking a morning nap when he was abruptly woken up by something unexpected.
További részletek >>


Video shows Ethiopian soldiers egging each other on and tossing bodies over a cliff in Tigray massacre


További részletek >>


Video shows soldiers egging each other on and tossing bodies over a cliff in Tigray


További részletek >>


Video shows young children being dropped over 14-foot border fence into the US

Border Patrol agents rescued two young Ecuadorian sisters after alleged human smugglers dropped them over a 14-foot-tall border fence in the New Mexico desert, the US Customs and Border Protection (CBP) announced in a news release.
További részletek >>


Officer video shows Floyd struggle, then takedown


További részletek >>


New cell phone video shows moments after Floyd was pulled out of car


További részletek >>


He should be on the frontline of the pandemic response. Instead, he is facing deportation

Few would envy Britain's embattled National Health Service (NHS) workers over the past year. One of the world's worst Covid-19 tolls has meant grueling shifts, danger, and workplaces full of grief and trauma.
További részletek >>


Body cam footage shows police berate 5-year-old boy for leaving school

Body camera footage from police officers in Maryland show them berate and threaten a 5-year-old boy after he left school. CNN's Athena Jones reports.
További részletek >>


New video shows conditions inside US-Mexico border facility

New video from inside a border facility in Donna, Texas, shows overcrowded conditions as migrants continue to cross the US-Mexico border.
További részletek >>


Video shows driverless SUV stuck in reverse


További részletek >>


Dramatic video shows fire at Indonesia oil refinery

Nearly a thousand residents have been evacuated and several injured after a fire broke out at the Balongan refinery in West Java on Monday.
További részletek >>


A könyv, ami megölhette volna az olvasóját

A XIX. század végére amerikai háztartások kétharmadában élőkre leselkedett halálos veszély, hiszen az otthonoknak épp ekkora hányadában borította a falat arzéntartalmának köszönhetően élénk árnyalatú tapéta, amiről a méreg a levegőbe, az ételre, a falat megérintő emberek kezére, vagy ruhájára került. A legmérgezőbb félfém igen apró mennyiségben megtalálható ugyan a szervezetben – sőt, 0,01-0,02 milligrammot naponta be is kell vinnünk belőle – az ennél nagyobb adagok azonban károsak: előbb az emésztő- és idegrendszert, valamint a csontvelőt támadják meg, ami előbb kómához, majd halálhoz vezet. Az amerikai polgárháború (1861-1865) éveiben orvosként szolgáló, majd kémiaprofesszorrá vált Dr. Robert M. Kedzie kortársait jócskán megelőzve ismerte fel az elem vrejtette veszélyt, figyelemfelkeltésként pedig 1874-ben ...
További részletek >>


US police bodycam video shows officers berating child aged five

The boy's mother is suing Maryland Police, saying her son suffered emotional trauma in the incident.
További részletek >>


As the Arctic warms, lightning strikes are more frequent -- even near the North Pole

The Arctic is not usually a hotbed for lightning -- the air is simply not warm enough for thunderstorms to usually occur. But as the Arctic warms at an alarming rate, that lightning frequency is changing as well.
További részletek >>


In the latest debate on guns, a hobbled NRA takes a backseat

As Congress debates new legislation on firearm restrictions in the wake of two high-profile mass shootings, the National Rifle Association is playing a diminished role. But thanks to years of shedding its claim to bipartisanship and aligning almost entirely with the Republican Party, the country's premier pro-gun lobby's agenda has firmly planted its agenda within the GOP, a legacy that continues to frustrate efforts to change gun laws.
További részletek >>


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük